Grote order, nieuwe klant Schat uw kansen goed in!

Maak gebruik van onze informatie, incasso en verzekering

Uw eigen succes kan ook uw grootste valkuil zijn

Afwachten wanneer een grote kans zich voordoet, is niet waarvoor ondernemerschap is bedoeld. Medewerkers willen meer omzet zien en de bank vraagt om een stabiele cashblow. Uw team is met een nieuwe mega-order overtuigd van eeen grote sprong voorwaarts. Toch moet u op uw hoede blijven, zeker wanneer het economisch goed gaat. 

‘Nee’ zeggen is het moeilijkste aspect van het runnen van een bedrijf.

Schat vooraf uw belangrijkste kansen en risico's in

Hoe mooi de opdracht ook is, de kans bestaat altijd dat een klant te laat of helemaal niet betaalt. Zonder die betalingen zijn uw kosten niet gedekt en verslechtert uw financiële positie. Zonde van die grote opdracht en de tijd die u en uw team investeerden! Het is super belangrijk dat u vooraf inschat wat de impact is op uw bedrijf als deze grote order niet wordt betaald.  Gelukkig zijn er diverse stappen die u kunt nemen om het debiteurenrisico te minimisaliseren én toch uw kans te grijpen.  Een kredietverzekering is een van de diensten die uw cashflow beschermt en ervoor zorgt dat u 's nachts rustig slaapt. We stelden onze Risk Directeur Walter Toemen, 3 vragen over waar je als ondernemer op moet letten en hoe wij u hierbij kunnen helpen.  Bekijk deze in onderstaande video:

Waarom een kredietverzekering afsluiten?

KLANTINFORMATIE

U krijgt toegang tot up-to-date informatie over het risico op wanbetaling binnen uw klantenbestand. Zo weet u precies met wie u zakendoet in binnen- en buitenland.

ALTIJD UW GELD

Uw vorderingen zijn beschermd tegen wanbetaling door de dekking binnen de kredietverzekering. Geen zorgen meer dus over de betaling van uw facturen.

KANSEN BENUTTEN

Identificeer kansen voor veilige groei en uitbreiding. U heeft meer middelen om uw omzet te vergroten met nieuwe klanten en in nieuwe markten.