Mogelijkheden voor de import van goederen

Bekijk onze garanties Neem contact op

Vol vertrouwen nieuwe markten verkennen

Import en export hoeven niet altijd op grote schaal plaats te vinden. Zelfs de kleinste bedrijven kunnen voor het eerst internationaal zakendoen en zoeken naar nieuwe klanten. Wat de omvang van uw bedrijf of van de transactie ook is: u moet regelingen treffen om belasting en invoerrechten te betalen.

Voorkom problemen met belastingen en accijnzen

Nieuwe importeurs en exporteurs ontdekken vaak tot hun verrassing dat zij belastingen en accijnzen direct bij aankomst in het land van bestemming moeten betalen. Geen excuses, geen uitleg, niet wachten totdat uw klant u betaalt.

Uitstel van accijnsbetaling en douane-obligaties worden door importeurs gebruikt om de betaling van accijnzen voor goederen te beheren en worden uitgegeven ten behoeve van de douanedienst. Deze garantie biedt de flexibiliteit om betaling tot 45 dagen op te schorten. Zo wordt de druk op uw cashflow verminderd, terwijl de goederen naar de afnemer gaan.

We zijn experts die handel stimuleert, zowel bij import als export

Onze speciale garantieteams hebben de ervaring ter ondersteuning van uw importactiviteiten, of u nu een nieuwkomer of een zeer ervaren  internationale handelaar bent. Lees meer over garanties voor de internationale handel.

Houd de vaart in uw zakelijke activiteiten

Neem contact met ons op Bekijk onze Garanties

Bedrijven die goederen van buitenlandse leveranciers importeren, moeten hun financiële blootstelling zorgvuldig plannen. U hebt wellicht een uniek product gevonden dat u aan uw assortiment wilt toevoegen, of een leverancier die uw kosten verlaagt, en dus erop vertrouwt dat u daardoor een concurrentievoordeel op uw eigen markt krijgt. Maar wanneer de goederen arriveren, moeten direct belastingen en invoerrechten worden betaald en dat kan een aanzienlijke financiële verplichting zijn. Om uw bedrijf te beschermen tegen de betaling van te veel cash, overweeg garanties voor internationale handel. Deze garanties bieden betalingsopschorting zodat u de inkomsten kunt krijgen en de kosten gemakkelijker kunt betalen. Gebruik, als u nieuwe markten verkent, ons advies en diensten om uitbreidingsrisico's te verminderen door rekening te houden met betalings- en fiscale eisen.