Kredietcheck zakelijke klanten

Hoe goed kent u de financiële situatie van uw klanten?

Neem contact op Doe de gratis klantencheck

Ondernemen is risico nemen, maar wel verantwoord

Veel ondernemers baseren hun zakelijke beslissingen op betrouwbare informatie. Een gesprek met een potentiele afnemer kan heel goed verlopen, maar gaat u af op die betrouwbare blik van de persoon tegenover u? Met wie en wat voor een organisatie gaat u eigenlijk in zee? En is de persoon met wie u aan tafel zit wel tekenbevoegd? Gelukkig kunt u gebruik maken van onze kennis en uitgebreide informatie over meer dan 40 miljoen bedrijven wereldwijd.

Benieuwd hoe onze kennis u kan helpen?

Bekijk dan onderstaande video.

Kredietcheck: voorkomen is beter dan genezen

Met meer dan 100 jaar ervaring hebben wij veel kennis in huis over de oorzaken en gevolgen van schade door wanbetaling. Onze risicoanalisten staan voor u opgesteld om het risico van non-betaling door bedrijven in een bepaald land of in een bepaalde sector te beoordelen. Onze methodologie bestaat uit het analyseren van honderden economische indicatoren, zowel kwantitatief als kwalitatief. Op die manier begrijpen wij de economische, politieke, zakelijke omgeving, commerciële en financieringsrisico's het best. Dit resulteert in een kredietcheck of ook wel kredietlimiet of grade genoemd.

Met een kredietscore van een organisatie op zak maakt u een zorgvuldige afweging om wel of niet met bepaalde partijen in zee te gaan. Met andere woorden: Voldoet de financiële situatie van uw klant aan het gewenste niveau? Kan deze afnemer nu en in de toekomst aan zijn financiële verplichtingen voldoen? Welke betaalafspraken maakt u met deze klant? Cruciale besluiten om ervoor te zorgen dat uw bedrijf winstgevend is en blijft! 

Wilt u weten wat een kredietverzekering voor uw bedrijf kan betekenen?

Neem contact op Bel ons: 0736889676