Kredietrapport zakelijke klanten

Hoe staat het met de financiële gezondheid van uw klanten?

Neem contact op Doe de gratis klantencheck

Hoe kredietwaardig zijn uw klanten?

Veel bedrijven baseren hun zakelijke beslissingen op beschikbare klantinformatie. Een gesprek met een mogelijk nieuwe klant kan heel goed verlopen, maar wat weet u eigenlijk van deze klant? Hoe ontwikkelen de omzet en liquiditeit van het bedrijf? En is de persoon met wie u aan tafel zit wel tekenbevoegd?

Kredietrapport: check gratis uw klanten

Met meer dan 100 jaar ervaring wereldwijd hebben wij de beste kennis in huis over de oorzaken en gevolgen van schade door wanbetaling. Onze risicoanalisten staan voor u opgesteld om het risico van non-betaling door bedrijven in een bepaald land of in een bepaalde branche te beoordelen. We analyseren honderden economische indicatoren, zowel kwantitatief als kwalitatief. Op die manier begrijpen wij de economische, politieke, commerciële en financieringsrisico's het best. Dit resulteert in een kredietrapport of ook wel kredietlimiet of grade genoemd.

Met een kredietrapport op zak maakt u een zorgvuldige afweging om wel of niet met een klant in zee te gaan. Met andere woorden: Voldoet de financiële situatie van uw klant aan het gewenste niveau? Kan deze klant zijn facturen nu en in de toekomst betalen? Welke betaalafspraken maakt u met deze klant? Cruciale besluiten om ervoor te zorgen dat uw bedrijf winstgevend is en blijft! 

Wilt u weten wat een kredietverzekering voor uw bedrijf kan betekenen?

Neem contact op Bel ons: 0736889676