Letter of Credit nodig? Denk ook eens aan een kredietverzekering.

Informeer vandaag nog naar de mogelijkheden.

Bel direct: 073 688 96 76

Kredietverzekering Cover One als eenvoudig alternatief voor een Letter of Credit

Een Letter of Credit (L/C) biedt u meer zekerheid over levering. Maar wist u dat voor langere projecten Cover One een eenvoudig alternatief is? Cover One biedt u bescherming tegen het risico van non-betaling binnen 1 project voor maximaal 3 jaar. Gaat uw klant gedurende de looptijd van het project failliet? Dan keren wij u de schade die uw bedrijf daardoor oploopt uit.

Het belangrijkste voordeel van Cover One is dat u gedurende het hele project beschermd bent. U hoeft dus niet telkens voor elke afzonderlijke levering een Letter of Credit te regelen. Dit bespaart u TIJD én GELD!  

Zo werkt Cover One

Check uw klant

Voordat u een project of contract sluit, vraagt u Cover One aan. Wij controleren uw klant en bij een positief advies bent u verzekerd tegen wanbetaling en politieke risico's.

Incasso inbegrepen

Betaalt uw klant niet gedurende de looptijd van het project? Dan draagt u de vordering ter incasso aan ons over. Ons incassoteam gaat dan voor u aan de slag om de factuur alsnog betaald te krijgen.

Schadevergoeding

Lukt het ook ons niet uw facturen te incasseren? Of gaat uw klant failliet? Dan keren wij u de restschade uit tegen het afgesproken dekkingspercentage.

Als u gaat exporteren is een kredietverzekering eigenlijk onmisbaar!

Kom vandaag nog in actie en informeer naar onze mogelijkheden.

Ja, ik wil graag meer weten

Waarom u voor ons kiest?

Wereldwijde marktleider

50+

aanwezigheid in landen wereldwijd

Voorspellende inzichten

40 miljoen

bedrijven in onze database

Betrouwbare partner

AA

score Standard & Poor’s