Veilig en vol vertrouwen uw bedrijf laten groeien

Maak gebruik van onze informatie over uw klanten

Doe de gratis kredietwaardigheidscheck Neem contact op

Hoe kan ik mijn bedrijf veilig laten groeien?

Soms kan uw eigen succes het grootste gevaar zijn. Dit blijft een constante valstrik, zeker wanneer de economie groeit. Hoe harder u werkt om nieuwe klanten te werven en hoe beter uw product, des te groter is de kans dat er een order komt die groter is dan u ooit hebt ontvangen. Of een uitnodiging voor een aanbesteding voor een project dat uw jaaromzet zou verdubbelen.

‘Nee’ zeggen is het moeilijkste aspect van het runnen van een bedrijf.

Afwachten wanneer een grote kans zich voordoet, is niet waarvoor ondernemerschap is bedoeld. Medewerkers willen stijgende omzetten horen en de bank wil een groeiende omzet zien. Uw team is met een nieuwe mega-order overtuigd van en enthousiast over een grote sprong voorwaarts. 

Als deze situatie zich voordoet, zijn er diverse stappen die u kunt nemen om het risico te beheersen én uw kans te grijpen.  Een kredietverzekering is een van de diensten die uw cashflow beschermt en u meer handelsvrijheid geeft. Dekking voor grote contracten of voor uw hele klantenbestand kan uw positie verbeteren als u om financiële hulp vraagt. Op die manier kunt u zich richten op de verdere groei van uw onderneming. 

Vertrouwen om te handelen en uw facturen betaald te krijgen

Neem contact op Onze oplossingen

De groei van uw bedrijf kan snel worden vertraagd door betalingsachterstand of wanbetaling, waardoor uw bedrijf over onvoldoende cash beschikt. Deze groeiobstakels kunt u samen met ons overwinnen. Wij bieden diverse kredietverzekeringoplossingen, ondersteund door onze kennis en informatie, waarmee u weer controle krijgt. Onze verzekeringen en garanties worden afgestemd op de omvang van uw bedrijf. Of u nu een klein of middelgroot bedrijf, een multionational of een grote onderneming bent die op vele markten opereert. Onze teams van experts zorgen dat de producten en diensten die u krijgt maatwerk zijn, voor uw behoeften en uw bedrijfstak, en uw groeistrategie te ondersteunen.