Grote order, nieuwe klant? Schat jouw kansen goed in

Mooi, een nieuwe order. Maar gaat deze klant ook betalen? Zorg dat je het debiteurenrisico van jouw bedrijf kent.

Check nu 3 klanten gratis

Jouw eigen succes kan ook jouw grootste valkuil zijn

Afwachten wanneer een grote kans zich voordoet, is niet waarvoor ondernemerschap is bedoeld. Medewerkers willen meer omzet zien en de bank vraagt om een stabiele cashflow. Jouw team is met een nieuwe mega-order overtuigd van eeen grote sprong voorwaarts. Toch moet je op jouw hoede blijven, zeker wanneer het economisch goed gaat.

Hoe mooi de opdracht ook is, de kans bestaat altijd dat een klant te laat of helemaal niet betaalt. Zonder die betalingen zijn jouw kosten niet gedekt en verslechtert de financiële positie. Zonde van die grote opdracht en de tijd die jij en jouw team investeerden! Het is belangrijk dat je vooraf inschat wat de impact is op jouw bedrijf als deze nieuwe order niet wordt betaald. 

Bekijk onderstaande video: Hoe wij onze kennis inzetten zodat klanten veilig zaken kunnen doen

Schat vooraf jouw belangrijkste kansen en risico's in

Onbetaalde rekeningen zijn vaak het gevolg van ONVOLDOENDE KENNIS over de financiële situatie van de afnemer. Of omdat je niet bekend bent met de BETAALGEWOONTES en regels in een exportland.  Maar ook klanten waar je al jaren zaken mee doet kunnen zomaar in de problemen komen.

Onze kredietanalisten en risico-experts werken in meer dan 50 landen. Door onze lokale aanwezigheid, hebben we veel kennis over jouw sector en klanten. Deze kennis vormt de kern van de oplossingen die we aanbieden.

Gelukkig zijn er manieren om deze informatie op te halen. Via internet of de Kamer van Koophandel bijvoorbeeld. Maar je kan ook kiezen voor  een kredietverzekering. Met zo'n verzekering kan je op elk gewenst moment gebruik maken van de kennis die wij hebben over jouw prospects en afnemers. En een bijkomend voordeel is dat je ook nog eens verzekerd bent tegen de schade die ontstaat als een klant zijn factuur niet betaalt.

Hoe helpt een kredietverzekering je veilig zaken te doen?

KLANTINFORMATIE

Je krijgt toegang tot up-to-date informatie over het risico op wanbetaling binnen jouw klantenbestand. Zo weet je precies met wie u zakendoet in binnen- en buitenland.

INCASSO SERVICE

Betaalt jouw klant niet? Dan voeren wij het incasso. Zo blijft de relatie met jouw klant in stand, en proberen wij toch jouw geld te krijgen.

SCHADE UITKERING

Jouw vorderingen zijn beschermd tegen wanbetaling door de dekking binnen de kredietverzekering. Geen zorgen meer dus over de betaling van jouw facturen.

Benieuwd hoe wij je kunnen helpen je betaalrisico's te beheersen?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op.


 

Waarom je voor ons kiest?

Wereldwijde marktleider

50+

aanwezigheid in landen wereldwijd

Voorspellende inzichten

40 miljoen

bedrijven in onze database

Betrouwbare partner

AA

score Standard & Poor’s

Het voortbestaan van uw bedrijf kan in gevaar komen door betalingsachterstand of wanbetaling. Hierdoor heeft uw bedrijf niet meer voldoende liquide middelen om uit te breiden of te inversteren. Deze uitdaging kunt u samen met ons overwinnen. Wij bieden diverse kredietverzekeringoplossingen,waarmee ucontrole krijgt over nieuwe klanten en nieuwe orders. Wij stemmen onze verzekeringen en  garanties af op de omvang van uw bedrijf. Of u nu een MKB bedrijf bent of een multionational met meerdere vestigingingen. Onze teams van professionals zorgen dat onze oplossingenmaatwerk zijn, voor uw behoeften en uw bedrijfstak, en uw bedrijfstrategie ondersteunen.