Gebruik onze informatie en krijg uw facturen betaald

Mooi, een nieuwe order. Maar gaat deze klant ook betalen? Gebruik onze informatie database om uw klanten te checken en maatregelen te nemen.

Check nu 3 klanten gratis

U heeft een nieuwe klant binnengehaald. Gefeliciteerd, dat is goed nieuws! Maar de waarde van de order is flink, groter dan u normaal gewend bent van uw klanten. En u heeft ook nog nooit zaken gedaan met deze nieuwe afnemer. Het zou u geruststellen als u zeker weet dat deze afnemer straks wel de factuur betaalt. Maar hoe weet u dit zo zeker?

Onze kredietanalisten en risico-experts werken in meer dan 50 landen. Door onze lokale aanwezigheid, hebben we veel kennis over uw sector en uw klanten. Deze kennis vormt de kern van de oplossingen die we aanbieden.

Zorg ervoor dat u uw klanten checkt voordat u zaken met ze doet

Onbetaalde rekeningen zijn vaak het gevolg van ONVOLDOENDE KENNIS over de financiële situatie van de afnemer. Of omdat u niet bekend bent met de BETAALGEWOONTES en regels in een exportland.  Maar ook klanten waar u al jaren zaken mee doet kunnen zomaar in de problemen komen.

Gelukkig zijn er manieren om deze informatie op te halen, bijvoorbeeld via een kredietverzekering. Met zo'n verzekering kunt u op elk gewenst moment gebruik maken van de kennis die wij hebben over uw propsects en afnemers.

Bekijk onderstaande video: Hoe wij onze kennis inzetten voor onze klanten

Onze eigen economen analyseren voortdurend wereldwijde economische trends. Deze kennis biedt u de inzichten die u nodig hebt voor uw succes. We leveren meer dan alleen ruwe cijfers. U profiteert van onze gedegen kennis en ervaring, lokaal en internationaal.  Wij leveren u optimale kennis om goed gefundeerde beslissingen over uw afnemers en potentiële afnemers te nemen. Zo werken we samen aan de succesvolle groei van uw bedrijf.

Hoe helpt een kredietverzekering bij uw groei?

KLANTINFORMATIE

U krijgt toegang tot up-to-date informatie over het risico op wanbetaling binnen uw klantenbestand. Zo weet u precies met wie u zakendoet in binnen- en buitenland.

INCASSO SERVICE

Betaalt uw klant niet? Dan voeren wij voor u het incasso. Zo blijft de relatie met uw klant in stand, en proberen wij toch uw geld te krijgen.

SCHADE UITKERING

Uw vorderingen zijn beschermd tegen wanbetaling door de dekking binnen de kredietverzekering. Geen zorgen meer dus over de betaling van uw facturen.

Kom vandaag nog in actie en informeer naar onze mogelijkheden.


 

Waarom u voor ons kiest?

Wereldwijde marktleider

50+

aanwezigheid in landen wereldwijd

Voorspellende inzichten

40 miljoen

bedrijven in onze database

Betrouwbare partner

AA

score Standard & Poor’s

Het voortbestaan van uw bedrijf kan in gevaar komen door betalingsachterstand of wanbetaling. Hierdoor heeft uw bedrijf niet meer voldoende liquide middelen om uit te breiden of te inversteren. Deze uitdaging kunt u samen met ons overwinnen. Wij bieden diverse kredietverzekeringoplossingen,waarmee ucontrole krijgt over nieuwe klanten en nieuwe orders. Wij stemmen onze verzekeringen en  garanties af op de omvang van uw bedrijf. Of u nu een MKB bedrijf bent of een multionational met meerdere vestigingingen. Onze teams van professionals zorgen dat onze oplossingenmaatwerk zijn, voor uw behoeften en uw bedrijfstak, en uw bedrijfstrategie ondersteunen.