Hoe betrouwbaar zijn uw klanten?

Verklein uw zorgen met de juiste klantinformatie en optimaliseer uw debiteurenbeheer.

Gratis klantencheck aanvragen

Goed debiteurenbeheer met onze uitgebreide informatie

U heeft een nieuwe klant binnengehaald. Maar de waarde van de order is groot, groter dan u gewend bent. En u heeft nog nooit zaken gedaan met deze nieuwe afnemer. Het zou u geruststellen als u zeker weet dat deze afnemer straks wel de factuur betaalt. Maar hoe weet u dit zo zeker?

Onbetaalde rekeningen zijn vaak het gevolg zijn van onvoldoende kennis over de solvabiliteit van de afnemer.  Met een kredietverzekering van Euler Hermes kunt u op elk gewenst moment gebruik maken van onze kennis over uw propsects en afnemers. Euler Hermes heeft uitgebreide en diepgaande kennis van bedrijven, sectoren en economische trends. Alles wat u moet weten over uw afnemers, uw potentiële afnemers en uw markt om vol vertrouwen door te groeien.

Onze kredietanalisten en risico-experts zijn over de hele wereld gevestigd in meer dan 50 landen. Door onze lokale aanwezigheid, hebben we veel inzicht in uw wereld en uw sector. Deze kennis vormt de kern van de oplossingen die we aanbieden.

Maak gebruik van onze specialisten wereldwijd

Bovendien hebben we onze eigen economen die voortdurend de wereldwijde economische trends analyseren om u de inzichten te bieden die u nodig hebt voor uw succes. We leveren meer dan alleen ruwe cijfers. U profiteert van onze gedegen kennis en ervaring, lokaal en interantionaal.  Wij leveren u optimale kennis om goed gefundeerde beslissingen over uw afnemers en potentiële afnemers te nemen. Zo werken we samen aan de succesvolle groei van uw bedrijf.

Hoe helpt een kredietverzekering bij uw debiteurenbeheer?

KLANTINFORMATIE

U krijgt toegang tot up-to-date informatie over het risico op wanbetaling binnen uw klantenbestand. Zo weet u precies met wie u zakendoet in binnen- en buitenland.

ALTIJD UW GELD

Uw vorderingen zijn beschermd tegen wanbetaling door de dekking binnen de kredietverzekering. Geen zorgen meer dus over de betaling van uw facturen.

KANSEN BENUTTEN

Identificeer kansen voor veilige groei en uitbreiding. U heeft meer middelen om uw omzet te vergroten met nieuwe klanten en in nieuwe markten.

Kom vandaag nog in actie en informeer naar onze mogelijkheden.


 

Waarom u voor ons kiest?

Wereldwijde marktleider

50+

aanwezigheid in landen wereldwijd

Voorspellende inzichten

40 miljoen

bedrijven in onze database

Betrouwbare partner

AA

score Standard & Poor’s

Het voortbestaan van uw bedrijf kan in gevaar komen door betalingsachterstand of wanbetaling. Hierdoor heeft uw bedrijf niet meer voldoende liquide middelen om uit te breiden of te inversteren. Deze uitdaging kunt u samen met ons overwinnen. Wij bieden diverse kredietverzekeringoplossingen,waarmee ucontrole krijgt over nieuwe klanten en nieuwe orders. Wij stemmen onze verzekeringen en  garanties af op de omvang van uw bedrijf. Of u nu een MKB bedrijf bent of een multionational met meerdere vestigingingen. Onze teams van professionals zorgen dat onze oplossingenmaatwerk zijn, voor uw behoeften en uw bedrijfstak, en uw bedrijfstrategie ondersteunen.