Kunnen jouw klanten de facturen wel betalen?

Mooi, een nieuwe order. Maar gaat deze klant ook betalen? Zorg dat je het debiteurenrisico van jouw bedrijf kent.

Check nu 3 klanten gratis

Je hebt een nieuwe klant binnengehaald. Gefeliciteerd, dat is goed nieuws! Maar de waarde van de order is flink, groter dan je normaal gewend bent van jouw klanten. En je hebt ook nog nooit zaken gedaan met deze nieuwe afnemer. Het zou je geruststellen als je zeker weet dat deze klant straks wel de factuur betaalt. Maar hoe weet je dit zo zeker?

Onze kredietanalisten en risico-experts werken in meer dan 50 landen. Door onze lokale aanwezigheid, hebben we veel kennis over jouw sector en klanten. Deze kennis vormt de kern van de oplossingen die we aanbieden.

Zorg ervoor dat je jouw klanten checkt voordat je zaken met ze doet

Onbetaalde rekeningen zijn vaak het gevolg van ONVOLDOENDE KENNIS over de financiële situatie van de afnemer. Of omdat je niet bekend bent met de BETAALGEWOONTES en regels in een exportland.  Maar ook klanten waar je al jaren zaken mee doet kunnen zomaar in de problemen komen.

Gelukkig zijn er manieren om deze informatie op te halen. Via internet of de Kamer van Koophandel bijvoorbeeld. Maar je kan ook kiezen voor  een kredietverzekering. Met zo'n verzekering kan je op elk gewenst moment gebruik maken van de kennis die wij hebben over jouw prospects en afnemers. En een bijkomend voordeel is dat je ook nog eens verzekerd bent tegen de schade die ontstaat als een klant zijn factuur niet betaalt.

Bekijk onderstaande video: Hoe wij onze kennis inzetten voor onze klanten

Onze eigen economen analyseren voortdurend wereldwijde economische trends. Deze kennis biedt je de inzichten die je nodig hebt voor jouw succes. We leveren meer dan alleen ruwe cijfers. Je profiteert van onze gedegen kennis en ervaring, lokaal en internationaal.  Wij leveren je optimale kennis om goed gefundeerde beslissingen over jouw afnemers en potentiële afnemers te nemen. Zo werken we samen aan de succesvolle groei van jouw bedrijf.

Hoe helpt een kredietverzekering bij jouw groei?

KLANTINFORMATIE

Je krijgt toegang tot up-to-date informatie over het risico op wanbetaling binnen jouw klantenbestand. Zo weet je precies met wie u zakendoet in binnen- en buitenland.

INCASSO SERVICE

Betaalt jouw klant niet? Dan voeren wij het incasso. Zo blijft de relatie met jouw klant in stand, en proberen wij toch jouw geld te krijgen.

SCHADE UITKERING

Jouw vorderingen zijn beschermd tegen wanbetaling door de dekking binnen de kredietverzekering. Geen zorgen meer dus over de betaling van jouw facturen.

Kom vandaag nog in actie en informeer naar onze mogelijkheden.


 

Waarom je voor ons kiest?

Wereldwijde marktleider

50+

aanwezigheid in landen wereldwijd

Voorspellende inzichten

40 miljoen

bedrijven in onze database

Betrouwbare partner

AA

score Standard & Poor’s

Het voortbestaan van uw bedrijf kan in gevaar komen door betalingsachterstand of wanbetaling. Hierdoor heeft uw bedrijf niet meer voldoende liquide middelen om uit te breiden of te inversteren. Deze uitdaging kunt u samen met ons overwinnen. Wij bieden diverse kredietverzekeringoplossingen,waarmee ucontrole krijgt over nieuwe klanten en nieuwe orders. Wij stemmen onze verzekeringen en  garanties af op de omvang van uw bedrijf. Of u nu een MKB bedrijf bent of een multionational met meerdere vestigingingen. Onze teams van professionals zorgen dat onze oplossingenmaatwerk zijn, voor uw behoeften en uw bedrijfstak, en uw bedrijfstrategie ondersteunen.