Verjaag het spook van openstaande facturen

Lees hoe onze kredietverzekering zorgt voor een goede nachtrust

Neem contact op

Met een kredietverzekering weet u het zeker! 
Vanaf nu al uw facturen betaald.

Ondernemen is leuk. Tenminste, als u voor uw producten of diensten betaald krijgt. Wij vinden het belangrijk dat ondernemers veilig zaken kunnen doen. En niet wakker hoeven te liggen over de betaling van hun facturen. En precies op dat gebied kunnen wij u helpen. Bijvoorbeeld door het afsluiten van een kredietverzekering.

  • INFORMATIE over meer dan 40 miljoen bedrijven wereldwijd
  • Professionele INCASSO service
  • Uw facturen ALTIJD BETAALD

Het meest waardevolle gereedschap van een kredietverzekering is de ‘zekerheid’ die ervoor zorgt dat u uw geld ontvangt. Want betaalt uw klant niet? Dan gaan wij achter uw geld aan. En lukt het ook onze incassoafdeling niet uw geld te krijgen, dan betalen wij de facturen aan u uit. Er is voor elk type bedrijf en van elke omvang een kredietverzekering. Zo is het mogelijk om slechts 1 factuur te verzekeren, maar u kunt er ook voor kiezen uw gehele omzet te verzekeren. Aan u de keuze! 

Check nu gratis 3 klanten

Vul het formulier in. U ontvangt de financiële check van uw klanten dan gratis in uw mailbox.

Gebruik onze kredietverzekering om het betaalrisico van uw klanten in te schatten

Het zoeken en behouden van klanten is een uitdaging voor elk bedrijf. Maar zeer weinig ondernemers hebben het geluk dat nieuwe klanten plots voor de deur staan! En als het al lukt een klant binnen te halen, hoe goed kent u deze dan? Betaalt deze klant alle facturen ook volgens de gemaakte afspraken?

Tip: Zorg ervoor dat u uw debiteurenbeheer op orde hebt. Lees hier meer over in onze whitepaper.

Gedisciplineerd debiteurenbeheer is van cruciaal belang. Of u nu een speciaal team hebt, op de verkoopafdeling vertrouwt of het zelf doet: met de juiste informatie over uw klant heeft u het vertrouwen dat de vandaag verkochte producten en diensten ook daadwerkelijk winst opleveren. Deze informatie is voor u standaard beschikbaar als u een kredietverzekering afsluit. U krijgt dan toegang tot een database met daarin informatie over meer dan 50 miljoen bedrijven wereldwijd.

Waarom een kredietverzekering afsluiten?

KLANTINFORMATIE

U krijgt toegang tot uitgebreide en up-to-date informatie over het risico binnen uw klantenbestand. Zo weet u precies met wie u zakendoet in binnen- en buitenland.

BESCHERMING

Uw vorderingen zijn beschermd tegen wanbetaling en uw cashflow en werkkapitaal gegarandeerd. Geen zorgen meer dus over de betaling van uw facturen.

GROEIKANSEN

Identificeer kansen voor veilige groei en uitbreiding. U heeft meer middelen om uw omzet te vergroten met nieuwe klanten en in nieuwe markten.

Waarom u voor ons kiest?

Wereldwijde marktleider

50+

aanwezigheid in landen wereldwijd

Voorspellende inzichten

40 miljoen

bedrijven in onze database

Betrouwbare partner

AA

score Standard & Poor’s

Ontdek vandaag nog hoe wij u kunnen helpen.

Neem contact op

Late betalingen behoren nu eenmaal tot het bedrijfsleven, maar zijn een tijdsverspilling en veroorzaken stress. Als facturen niet op tijd worden betaald, kan dit ernstige gevolgen hebben, bijvoorbeeld voor de financiële stabiliteit van uw bedrijf. De oplossing is te vertrouwen op professionele diensten ter ondersteuning van uw eigen incassoprocedure. Wij bieden kredietverzekering zodat u met vertrouwen zaken kunt doen. Waardevolle informatie en analyses zijn onderdeel van onze service, waarbij u uw eigen handelslimieten kunt vaststellen en zich kunt richten op de beste potentiële klanten. Bij non-betaling bieden wij een scala aan diensten voor het innen van uw vorderingen, terwijl u goede relaties met uw klanten behoudt. Dankzij onze kennis van landen en markten kunnen wij namens u overal contact opnemen met en onderhandelen over een schuld van een elke klant. Met behulp van bewezen processen kunnen wij u overeenkomsten sluiten met uw klanten en uw vorderingen innen.