Verjaag het spook van openstaande facturen

Lees hoe onze kredietverzekering zorgt voor een goede nachtrust

Gratis klantencheck aanvragen

Vanaf nu al uw zakelijke facturen betaald

Ondernemen is leuk. Tenminste, als u voor uw producten of diensten betaald krijgt. Wij vinden het belangrijk dat ondernemers veilig zaken kunnen doen. En niet wakker hoeven te liggen over het ontvangen hun geld. Want de toekomst is niet altijd zoals u verwacht. Ook loyale en goed betalende klanten kunnen ineens in de problemen komen. En precies op dat gebied kunnen wij u helpen. Met een kredietverzekering die bij u past. 

Benieuwd naar de financiele gezondheid van uw belangrijkste klanten? Doe dan de gratis klantencheck en wij vertellen u meer over hun kredietwaardigheid. 

Waarom een kredietverzekering afsluiten?

KLANTINFORMATIE

U krijgt toegang tot uitgebreide en up-to-date informatie over het risico binnen uw klantenbestand. Zo weet u precies met wie u zakendoet in binnen- en buitenland.

BESCHERMING

Uw vorderingen zijn beschermd tegen wanbetaling en uw cashflow en werkkapitaal gegarandeerd. Geen zorgen meer dus over de betaling van uw facturen.

GROEIKANSEN

Identificeer kansen voor veilige groei en uitbreiding. U heeft meer middelen om uw omzet te vergroten met nieuwe klanten en in nieuwe markten.

Kom vandaag nog in actie en informeer naar onze mogelijkheden. Waarom u voor ons kiest?

Wereldwijde marktleider

50+

aanwezigheid in landen wereldwijd

Voorspellende inzichten

40 miljoen

bedrijven in onze database

Betrouwbare partner

AA

score Standard & Poor’s

Late betalingen behoren nu eenmaal tot het bedrijfsleven, maar zijn een tijdsverspilling en veroorzaken stress. Als facturen niet op tijd worden betaald, kan dit ernstige gevolgen hebben, bijvoorbeeld voor de financiële stabiliteit van uw bedrijf. De oplossing is te vertrouwen op professionele diensten ter ondersteuning van uw eigen incassoprocedure. Wij bieden kredietverzekering zodat u met vertrouwen zaken kunt doen. Waardevolle informatie en analyses zijn onderdeel van onze service, waarbij u uw eigen handelslimieten kunt vaststellen en zich kunt richten op de beste potentiële klanten. Bij non-betaling bieden wij een scala aan diensten voor het innen van uw vorderingen, terwijl u goede relaties met uw klanten behoudt. Dankzij onze kennis van landen en markten kunnen wij namens u overal contact opnemen met en onderhandelen over een schuld van een elke klant. Met behulp van bewezen processen kunnen wij u overeenkomsten sluiten met uw klanten en uw vorderingen innen.