Verjaag het spook van openstaande facturen

Lees hoe onze kredietverzekering zorgt voor een goede nachtrust

Gratis klantencheck aanvragen

Vanaf nu al uw zakelijke facturen betaald

Ondernemen is leuk. Tenminste, als u voor uw producten of diensten betaald krijgt. Wij vinden het belangrijk dat ondernemers veilig zaken kunnen doen. En niet wakker hoeven te liggen over het ontvangen hun geld. Want de toekomst is niet altijd zoals u verwacht. Ook loyale en goed betalende klanten kunnen ineens in de problemen komen. En precies op dat gebied kunnen wij u helpen. 

Gebruik onze informatie om het risico bij uw klanten in te schatten

Het zoeken en behouden van klanten is een uitdaging voor elk bedrijf. Maar zeer weinig ondernemers hebben het geluk dat nieuwe klanten plots voor de deur staan! En als het al lukt een klant binnen te halen, hoe goed kent u deze dan? Betaalt deze klant alle facturen ook volgens de gemaakte afspraken?

Soms is er gewoon te weinig tijd en de beschikbare informatie beperkt. Als u verkoopt aan kleinere bedrijven en veel orders binnen haalt, kunt u wellicht niet elke klant controleren. Vooral aan het eind van het kwartaal of wanneer u de verkoopdoelen moet halen. En dan kan het zomaar mis gaan: uw klant betaalt niet of niet meer.

Tip: Zorg ervoor dat u uw debiteurenbeheer op orde hebt. Wij geven u graag een aantal handige tips in onze whitepaper.

Gedisciplineerd debiteurenbeheer is dan van cruciaal belang. Of u nu een speciaal team hebt, op de verkoopafdeling vertrouwt of het zelf doet: met de juiste informatie over uw klant heeft u het vertrouwen dat de vandaag verkochte producten en diensten ook daadwerkelijk winst opleveren. Vertrouwen dat u kunt delen met uw bank en investeerders.

Een krediet­verzekering biedt u meer zekerheid van betaling

Het meest waardevolle gereedschap in de debiteurenbeheer gereedschapskist is een kredietverzekering. De ‘zekerheid’ die ervoor zorgt dat u uw geld ontvangt. Deze verzekering is ontwikkeld voor de situatie waarin uw meest betrouwbare klant of de organisatie met de beste reputatie u laat zitten. Er is voor elk type bedrijd en van elke omvang een kredietverzekering. Zo is het mogelijk om slechts 1 individuele transactie te verzekeren, maar u kunt er ook voor kiezen uw gehele omzet te verzekeren.

Wij maakten voor u een handig overzicht met de meest voorkomende oplossingen.

Waarom een kredietverzekering afsluiten?

KLANTINFORMATIE

U krijgt toegang tot uitgebreide en up-to-date informatie over het risico binnen uw klantenbestand. Zo weet u precies met wie u zakendoet in binnen- en buitenland.

BESCHERMING

Uw vorderingen zijn beschermd tegen wanbetaling en uw cashflow en werkkapitaal gegarandeerd. Geen zorgen meer dus over de betaling van uw facturen.

GROEIKANSEN

Identificeer kansen voor veilige groei en uitbreiding. U heeft meer middelen om uw omzet te vergroten met nieuwe klanten en in nieuwe markten.

Kom vandaag nog in actie en informeer naar onze mogelijkheden. Waarom u voor ons kiest?

Wereldwijde marktleider

50+

aanwezigheid in landen wereldwijd

Voorspellende inzichten

40 miljoen

bedrijven in onze database

Betrouwbare partner

AA

score Standard & Poor’s

Late betalingen behoren nu eenmaal tot het bedrijfsleven, maar zijn een tijdsverspilling en veroorzaken stress. Als facturen niet op tijd worden betaald, kan dit ernstige gevolgen hebben, bijvoorbeeld voor de financiële stabiliteit van uw bedrijf. De oplossing is te vertrouwen op professionele diensten ter ondersteuning van uw eigen incassoprocedure. Wij bieden kredietverzekering zodat u met vertrouwen zaken kunt doen. Waardevolle informatie en analyses zijn onderdeel van onze service, waarbij u uw eigen handelslimieten kunt vaststellen en zich kunt richten op de beste potentiële klanten. Bij non-betaling bieden wij een scala aan diensten voor het innen van uw vorderingen, terwijl u goede relaties met uw klanten behoudt. Dankzij onze kennis van landen en markten kunnen wij namens u overal contact opnemen met en onderhandelen over een schuld van een elke klant. Met behulp van bewezen processen kunnen wij u overeenkomsten sluiten met uw klanten en uw vorderingen innen.