Verjaag het spook van openstaande facturen

Lees hoe onze kredietverzekering zorgt voor een goede nachtrust

Neem contact op

Met een kredietverzekering weet je het zeker! 
Vanaf nu al jouw facturen betaald.

Wordt je factuur betaald? Dat is altijd maar afwachten. Je hebt als ondernemer geen betalingszekerheid. Maar het is ook niet zo dat je lijdzaam moet afwachten. Er zijn allerlei voorzorgsmaatregelen mogelijk om openstaande facturen te voorkomen. Is de impact van wanbetaling te groot voor jouw bedrijf? Met een kredietverzekering regel je betalingszekerheid.

Heb je een kredietverzekering en betaalt de klant niet? Dan gaan wij achter je geld aan. En lukt het ook onze incassoafdeling niet jouw openstaande facturen te innen, dan betalen wij de facturen aan je uit. Er is voor elk type bedrijf en van elke omvang een kredietverzekering. Zo is het mogelijk om slechts 1 factuur te verzekeren, maar je kunt er ook voor kiezen jouw hele omzet te verzekeren. Aan jou de keuze!

Betalen jouw zakelijke klanten de facturen?

Doe nu de gratis klantencheck en ontvang onze risicoberoordeling voor 3 klanten of prospects.

Een kredietverzekering als onderdeel van jouw debiteurenbeheer

Gedisciplineerd debiteurenbeheer is voor elk bedrijf van cruciaal belang. Of je nu een speciaal team hebt, op de verkoopafdeling vertrouwt of het zelf doet: met een kredietverzekering heb je het vertrouwen dat de vandaag verkochte producten en diensten ook daadwerkelijk winst opleveren. Met een kredietverzekering is jouw bedrijf verzekerd voor schade die ontstaat omdat een klant zijn facturen niet meer kan betalen. En dat kan jouw bedrijf een hoop problemen voorkomen.


Heeft jouw bedrijf dunne marges, klanten in het buitenland of concentratie in het klantenbestand? Of wil je gewoon rustig kunnen slapen? Dan is een kredietverzekering een zeer waardevolle tool voor jouw debiteurenbeheer.

KLANTINFORMATIE

Je krijgt toegang tot uitgebreide en up-to-date informatie over het risico binnen jouw klantenbestand. Zo weet je precies met wie je zakendoet in binnen- en buitenland.

BESCHERMING

Joww vorderingen zijn beschermd tegen wanbetaling en de cashflow en het werkkapitaal gegarandeerd. Geen zorgen meer dus over de betaling van jouw facturen.

GROEIKANSEN

Identificeer kansen voor veilige groei en uitbreiding. Je hebt meer middelen om jouw omzet te vergroten met nieuwe klanten en in nieuwe markten.

Ontdek vandaag nog hoe wij je kunnen helpen.

Neem contact op

Waarom je voor ons kiest?

Wereldwijde marktleider

50+

aanwezigheid in landen wereldwijd

Voorspellende inzichten

40 miljoen

bedrijven in onze database

Betrouwbare partner

AA

score Standard & Poor’s

Late betalingen behoren nu eenmaal tot het bedrijfsleven, maar zijn een tijdsverspilling en veroorzaken stress. Als facturen niet op tijd worden betaald, kan dit ernstige gevolgen hebben, bijvoorbeeld voor de financiële stabiliteit van jouw bedrijf. De oplossing is te vertrouwen op professionele diensten ter ondersteuning van jouw eigen incassoprocedure. Wij bieden kredietverzekeringen zodat je met vertrouwen zaken kunt doen. Waardevolle informatie en analyses zijn onderdeel van onze service, waarbij je jouw eigen handelslimieten kunt vaststellen en je kan richten op de beste potentiële klanten. Bij non-betaling bieden wij een scala aan diensten voor het innen van jouw vorderingen, terwijl je goede relaties met jouw klanten behoudt. Dankzij onze kennis van landen en markten kunnen wij namens jou overal contact opnemen met en onderhandelen over een schuld van elke klant. Met behulp van bewezen processen kunnen wij jouw overeenkomsten sluiten met klanten en jouw vorderingen innen.