Loop jij inkomsten mis door klanten die niet betalen?

Hoe goed ken jij jouw klanten? Kunnen zij de facturen wel betalen? Of staan ze er financieel helemaal niet zo goed voor? Ontvang nu een gratis klantencheck voor 3 klanten of prospects.

Gratis klantencheck aanvragen

Voorkom de gevolgen van onbetaalde facturen.
Ga voor kansen en groei!

Uitbreiden, kansen grijpen en groeien. Je ziet overal nieuwe mogelijkheden. Toch lukt het niet altijd om hier meteen op in te springen. Grote kans dat dit komt omdat een belangrijke klant failliet is gegaan of die ene klant zijn factuur maar niet wil betalen.  Met alle gevolgen van dien. Gelukkig kan je dit voorkomen! Door zelf maatregelen te treffen, of door het afsluiten van een kredietverzekering. Want al doe je nog zo je best, helaas is niet altijd te voorspellen wat jouw klanten doen.  

Hoe goed ken jij jouw klanten?

Met onze gratis klantencheck krijg je inzicht in het betaalrisico van 3 klanten of prospects

Met een kredietverzekering hoef je je geen zorgen meer te maken over wanbetaling

Ook als je de nodige preventiemaatregelen treft kan het toch mis gaan. Een KREDIETVERZEKERING kan dan uitkomst bieden. Wij bieden verschillende soorten kredietverzekeringen aan. De keuze voor het type kredietverzekering is aan u. Maar elke kredietverzekering zorgt er in elk geval voor dat u geen zorgen meer hoeft te hebben over de betaling van uw facturen. Zo wordt ondernemen ineens een heel stuk leuker en veiliger!

5 redenen waarom onze klanten voor een kredietverzekering kiezen

  • Veilige zakendoen in het buitenland omdat je meer en betere kennis hebt over deze klanten.

  • Extra financiële ruimte door het verlagen van debiteurenrisico's en afschrijvingen.

  • Betere bankcondities (vaak tegen gunstigere tarieven) omdat verzekerde vorderingen vertaald worden naar een veilig onderpand door banken en kredietverstrekkers.

  • Concurrerende voorwaarden, ook in het buitenland zodat je (meer) kunt verkopen op de buitenlandse markten.

  • Extra groei bij belangrijke opdrachtgevers met maximaal gedekte leveringen en betere betaalcondities.

Ontdek vandaag nog alle voordelen van onze krediet­verzekering

Maak je geen zorgen meer over onbetaalde facturen en pak die kansen! In een vrijblijvende afspraak inventariseren we graag jouw risico's en mogelijke oplossingen.

Ja, ik wil graag meer weten