Laat u dagelijks geld liggen door wanbetaling?

Hoe goed kent u uw klanten? Kunnen zij de facturen wel betalen? Ontvang nu een gratis klantencheck voor 3 klanten of prospects.

Gratis klantencheck aanvragen


Voorkom de gevolgen van onbetaalde facturen.
Ga voor kansen en groei!

Uitbreiden, kansen grijpen en groeien. U ziet overal nieuwe mogelijkheden. Toch lukt het niet altijd om hier meteen op in te springen. Grote kans dat dit komt omdat een belangrijke klant failliet is gegaan of die ene klant zijn factuur maar niet wil betalen.  

Onbetaalde rekeningen zijn vaak het gevolg van onvoldoende informatie over de financiële situatie van de afnemer. Het kan ook zijn dat u niet bekend bent met de betaalgewoontes en regels in een exportland.  Maar ook klanten waar u al jaren zaken mee doet kunnen zomaar in de problemen komen. Gelukkig kunt u dit voorkomen! Door zelf maatregelen te treffen, of door het afsluiten van een kredietverzekering. Want al doet u nog zo u best, helaas is niet altijd te voorspellen wat uw klanten doen.  

Betalen uw zakelijke klanten de facturen?

Ontvang onze risicobeoordeling voor 3 klanten of prospects in uw mailbox. Of neem contact op voor meer informatie over onze oplossingen tegen wanbetaling.

Doe de klantencheck Vrijblijvend gesprek aanvragen

Geen zorgen meer over onbetaalde facturen met een kredietverzekering

Ook als u de nodige preventiemaatregelen treft kan het toch mis gaan. Een KREDIETVERZEKERING kan dan uitkomst bieden. Een belangrijk onderdeel van onze kredietverzekering is toegang tot onze uitgebreide DATABASE met informatie over meer dan 50 miljoen bedrijven wereldwijd. Met deze informatie op zak kiest u de juiste klanten om zaken mee te doen. U kunt dan namelijk beter inschatten of uw klant in staat is uw factuur op tijd te betalen. En betaalt uw klant niet? Dan nemen wij voor u het INCASSO uit handen en BETALEN WIJ DE SCHADE. Zo wordt ondernemen ineens een heel stuk leuker en veiliger!

Hoe werkt een kredietverzekering?

KLANT INFORMATIE

U krijgt toegang tot onze database met informatie over de financiële gezondheid van uw klanten en prospects. Zo kunt u beter inschatten of zij hun facturen kunnen betalen.

INCASSO

Als u een kredietverzekering afsluit maakt u automatisch gebruik van onze incasso-afdeling. Zij gaan voor u achter uw geld aan op het moment dat uw klanten hun facturen niet betalen.

SCHADE UITKERING

Een kredietverzekering betaalt aan u de schade uit als uw klanten hun facturen niet meer kunnen betalen. Zo kunt u met een gerust hart uw omzet vergroten en zakendoen met nieuwe klanten.

Top 5 redenen waarom onze klanten voor een kredietverzekering kiezen

  1. Veilige zakendoen in het buitenland omdat u meer en betere kennis heeft over deze klanten.

  2. Extra financiële ruimte door het verlagen van debiteurenrisico's en afschrijvingen.

  3. Betere bankcondities (vaak tegen gunstigere tarieven) omdat verzekerde vorderingen vertaald worden naar een veilig onderpand door banken en kredietverstrekkers.

  4. Concurrerende voorwaarden, ook in het buitenland zodat u (meer) kunt verkopen op de buitenlandse markten.

  5. Extra groei bij belangrijke opdrachtgevers met maximaal gedekte leveringen en betere betaalcondities.

Ontdek vandaag nog alle voordelen van een krediet­verzekering

Maak u geen zorgen meer over onbetaalde facturen en pak die kansen! In een vrijblijvende afspraak inventariseren we graag uw risico's en mogelijke oplossingen.

Ja, ik wil graag meer weten