Veilig ondernemen is geen gok

Met de kredietverzekering van Euler Hermes

Meer informatie aanvragen Doe de gratis klantencheck

Hoe goed kent u uw klanten?

Ondernemen is leuk. Tenminste, als u voor uw producten of diensten betaald krijgt. Wij vinden het belangrijk dat ondernemers veilig kunnen ondernemen. Want de toekomst is niet altijd zoals u verwacht. En precies op dat gebied kunnen wij u helpen met onze informatie en kennis. 

Doe onze gratis check en krijg inzicht in de financiële situatie van uw belangrijkste klanten. 


Waarom kiest u voor een kredietverzekering?

INFORMATIE

U krijgt toegang tot uitgebreide en up-to-date informatie over het risico binnen uw klantenbestand. Zo weet u precies met wie u zakendoet in binnen- en buitenland.

BESCHERMING

De betaling van uw facturen is beschermd en uw cashflow en liquiditeit gegarandeerd. U ligt niet meer wakker van onbetaalde facturen. En u weet met welke klanten u voorzichtig moet handelen.

GROEIKANSEN

Identificeer kansen voor veilige groei en uitbreiding van uw bedrijf. U heeft meer middelen en informatie om uw omzet te vergroten met nieuwe klanten en in nieuwe markten.

Ontdek vandaag nog hoe wij u kunnen helpen.

Neem contact met ons op Vind de juiste oplossing

Neem jij de gok met je facturen?

Ligt u wel eens wakker van de betaling van uw facturen? Volgens onderzoek krijgt 80% van de ondernemers regelmatig te maken met een onbetaalde factuur. En zeg nu zelf, dat is toch balen!
Zo ook Jochem de Braak uit Ulft. Maar dat is verleden tijd!

Jochem produceerde een prachtige order meubels met een waarde van 50.000 euro. Vol vertrouwen leverde Jochem deze order uit en gelukkig kreeg Jochem betaald. Maar het had ook zomaar mis kunnen gaan. Gelukkig kon hij dan terugvallen op zijn kredietverzekering. Want zeg nu zelf: Veilig ondernemen is geen gok

Hoe goed kent u uw klanten?

Vul onderstaand formulier in en ontvang binnen 3 werkdagen onze klantencheck in uw mailbox. Dan weet u direct hoe wij de kredietwaardigheid van deze klanten beoordelen.